onsdag 10 juni 2009

Vem är "svensk"?

Jag har varit tyst ett tag på grund av resa. Under tiden funderade jag på vem jag är i dagens mångkulturella samhälle – ett samhälle som jag aldrig bett om eller fått rösta om i ett fritt val. I Regeringens proposition 1997/98:16, sid 19,  står det att vi svenskar bara är en av flera etniska grupper i det nya mångkulturella samhället. Och vi har inte mer rätt till vårt eget land än alla andra! Exempel på andra etniska grupper i propositionen är samer, finnar. kurder och, hör och häpna muslimer! De som författat denna proposition, vilken gått igenom i Riksdagen, vet uppenbarligen inte vad etnicitet är. Skulle man följa detta vansinniga påstående så tillhör även alla kristna och alla buddhister m fl. samma etniska grupper. 

Alltså religiös tillhörighet har i Sverige bestämts nu liktydigt med etnisk tillhörighet. Här tillhör således alla etniska grupper i världen som bekänner sig till Islam samma etniska grupp. Ett fullkomligt vansinnig bestämmelse. Detta gör nämligen att varje kritik mot religionen Islam även kan tolkas som "hets mot folkgrupp". Och i många fall har det faktiskt gjort det redan. Och det är precis detta som islamisterna i världen pläderade för när de nyligen via FN ville förbjuda all kritik mot Islam såsom hädelse. Jo, jag tackar jag! 

Jag återkommer i ärendet.

Dessutom: Att svenska media inte bryr sig om vad som bestämts i propositionen är ytterligare ett allvarligt problem, vilket uppenbarligen många svenskar känner sig mycket kränkta över. Rubriken ”Svenskar strider med terrorgrupp i Somalia” var t. ex huvudrubriken på Svenska Dagbladet den 29/5. En liknande rubrik hade Sydsvenskan för några år sedan. Då var det tre ”svenskar” som hade blivit tagna av polisen i Brüssel. De hade vapen och sprängämnen och planerade, enligt polisen, ett bombattentat i EUs huvudstad. ”Svenskar” har också stridit, och strider, bland annat i Afghanistan. SvD uppger den 30/5 att en av dem sitter på Guantanamo Och ”En annan hann bli andreman för al-Qaida i Irak innan han dog”. Andra ”svenskar” (och ”danskar” ) har utbildats i Afghanistan och strider med talibanerna i Pakistan. Och en ”svensk” dömdes nyligen till mångårigt fängelse i USA för att ha planerat att utbilda terrorister. På www.spydet.blogspot.com  står det att ".. en svensk sheik hugger handen av en tjuv". Svensken heter Fuad Mohamed Qalaf och har tidigare bott i Rinkeby i tio år. Han lär också ha medverkat till att en 13-årig flicka stenats till döds, för att hon inte haft råd att ha på sig en heltäckande dräkt. 


Ja, listan på ”svenskar” som krigar i Islams namn kan göras ganska lång vid det här laget. Och vi lär få höra talas om ännu fler i framtiden eftersom Sverige, enligt den islamistiske imamen i London, Abu Hamza, är ett kärt tillhåll för ”vilande krigare”. Här lever de ju rena lyxlivet gratis på skattebetalarnas bekostnad. Sverige är verkligen fantastiskt! Inte undra på att folk strömmar hit från hela världen. Det skulle jag också göra om jag var som de. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar