lördag 13 juni 2009

Stoppa valsabotagen i Sverige!

Alla sanna demokrater i Sverige måste nu kräva att vi får en enda valsedel i våra vallokaler. I alla andra länder, utom i Sverige, har man nämligen en enda valsedel med alla partinamn på. Och så kryssar man för det parti som man röstar på. Då kan ingen utföra valsabotage mot  de partier man inte gillar. Men det kan man i Sverige där alla partier har egna valsedlar i vallokalen. Det gör att vem som helst gå in i vallokalen och stjäla andras valsedlar. I programmet Konflikt ( SR P1) tog man upp detta problem idag. Det gällde sabotage mot Piratpartiets valsedlar. Men man nämnde inte ett ljud om att andra partier systematiskt utsatts för samma attentat vid varenda val under de senaste 20 åren. Det Nya Partiet  utsattes för detta (1998), Sverigedemokraterna utsätts för detta vid varje val och nu senast var det även Piratpartiet som råkade ut för sådana aktioner vid EU-valet. Vem eller vilka de än är som utför dessa valsabotage har ingen betydelse. Det stor problemet är att sådana valsabotage överhuvudtaget går att utföra.  Och svenska media har systematiskt undvikit att berätta om dessa kriminella aktioner tidigare. Utom nu när det gäller det nya Piratpartiet och detta mycket tack vare att Piratpartiet på ett föredömligt sätt spridit uppgiften på nätet.

Piratpartiet fick också stor uppmärksamhet i våra massmedia. Men när det Nya Partiet ställde upp vid valet 1968 gjorde media däremot en överenskommelse om att partiet inte skulle få svara på kritik. Och man bestämde också att partiet inte skulle få plats i TV-rutan förrän efter valet. Varför det? Jo, man ville inte att Nya Partiet skulle få samma draghjälp som Ny Demokrati. Skrytet om ”fri television”  i Sverige är verkligen en sanning med modifikation. Ty, denna antidemokratiska överenskommelse följdes till punkt och pricka!  Det Nya Partiets program förklarades till och med vara "oskrymtat rasistiskt" i Expressen och Sydsvenska Dagbladet innan det var färdigt att presenteras för media. Det är symptomatiskt att det var den vänsterintellektuelle författaren Anders Ehnmark som påstod detta i Expressen. Det gjorde han utan att ha läst partiprogrammet. Ehnmark har länge haft fri tillgång till media för spridningen av sina utfall mot oliktänkande. Och han är i stort sett skyddad mot all kritik!

En annan känd författare på vänsterkanten är P. O. Enquist, som bland annat ansåg att Pol Pots folkmord i Kambodja var "en rensning i horhuset"! Man skulle kunna tro att sådana åsikter kunde vara till nackdel för honom i svenska media. Men, ack nej, inte i Sverige! Här har han fortfarande fullt förtroende! Och, i stort sett, fortfarande fri tillgång till alla media.

Men, med tanke på att hundratals svenska politiker, journalister, författare och akademiker protesterade mot att kommunismens folkmord, och andra brott mot mänskligheten, skulle tas upp och offentligt diskuteras, så är det kanske inte så konstigt att ingen av dessa reagerat mot de valsabotage som sker mot deras oliktänkande.

Nej, så länge Sverige envisas med att ha enskilda valsedlar för varje parti i vallokalerna så kommer valsabotagen att fortsätta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar