onsdag 20 mars 2013

Polisen får inte utföra sitt jobb!


Den senaste veckan har det varit ett enormt rabalder om hur polisen skall gå tillväga för att kunna utvisa utlänningar, vilka fått avslag på sina asylansökningar. Tusentals av dem vägrar nämligen att, efter noggrann prövning i domstol, lämna landet frivilligt. De väljer istället att gå under jorden och lever illegalt här, vilket ställer till stora sociala och ekonomiska problem.

Dessa s k "gömda flyktingar" kommer huvudsakligen från Mellersta Östern (Irak och Afghanistan) och Afrika (Somalia). Alla vet att folken från dessa utomeuropeiska länder har rätt karakteristiska fysionomier d v s de ser inte ut som svenskar. Det gör ju att polisen i första hand naturligtvis kontrollerar folk med dessa utseenden när de misstänker att de möter människor som skall utvisas. Hur skall de annars göra? Men när detta fullkomligt självklara sätt att arbeta på blir uppenbart för både invandrare från dessa länderna och svenska, politiskt korrekta, politiker  och journalister då blir det att sjuherrans liv.

Rasism, rasism, rasism - hojtar alla i doakör. Att gå efter utseenden är rasism. Men ingen ger något bättre alternativ för polisen utan alla vill att polisen skall sluta att "jaga" dessa stackars "papperslösa och utvisningshotade" - precis som om dessa människorna inte har något ansvar för sin egen situation. De betraktas tvärtom med en sanslös von oben-attityd. Man ser nämligen ner på dem som om de vore små oskyldiga barnungar, vilka till varje pris skall skyddas och omhändertagas av de goda till vilket pris som helst. Jag anser att denna överlägsenhetsattityd, om någon, är ett utslag av ren och skär rasism. Jag betraktar nämligen dessa människorna tvärtom som smarta gamblers, ty de har inte kommit hit för klimatets skull, eller hur? Utan de vet mycket väl att lyckas de att med alla stående medel (gömma sina identitetshandlingar och ljuga ihop snyfthistorier) få uppehållstillstånd i Sverige då är deras lycka fullkomlig. Det är som att vinna högsta vinsten på Lotto. Ty det öppnar dörrarna på vid gavel till det världsberömda, svenska välfärdssystemet, vilket de så ivrigt åtrår. Och vem skulle inte göra det om man t ex var fattig och hade många barn i ett land som t ex Afghanistan? Jag klandrar alltså inte dessa utlänningar, som ofta tagit sig hit med hjälp av kostsamma smugglare, men jag avskyr de politiker och de massmedia som banar vägen för den här typen av invandring. Utan att skämmas har de dessutom länge hävdat att även denna typ invandring generellt är bra för Sverige och att landet på sikt tjänar på det. Det har de tydligen sett i sina mångkulturella kristallkulor och inga sakliga argument biter på den sanningen. Men de talar med kluvna tungor, ty samtidigt som de säger att man skall följa utlänningslagarna så motarbetar de samtidigt dessa lagar genom att hindra polisen i deras arbete  Ett makalöst hyckleri! Och man undrar när svenska folket äntligen skall vakna ur sin Törnrosasömn och protestera mot detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar